Gnocchi med tomat och valnöt

400 g gnocchi
1 ask coctailtomater
3 vitlöksklyftor
Olivolja
Purjolök
I liten påse valnötskärnor
1 dl parmesan
1 Burrata
Basilika
Salt/svartpeppar

Lägg tomaterna och vitlöken i en ugnsform och häll över lite olivolja. Sätt in i ugnen ca 30 min. Plocka bort vitlöken och mosa tomaterna med en gaffel.

Rosta valnötterna i en torr panna, ställ åt sidan.

Koka gnocchin. Strimla purjolöken och stek i en panna. Häll ner gnocchin och stek krispigt. Häll över tomaterna, valnötterna och grovriven parmesanost.
Salta/peppra.
Servera med burrata!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s