Om mig

Jag älskar verkligen att laga mat och framförallt att pröva nya rätter och efter att ha samlat på mig massor av anteckningar, tidningsurklipp, böcker och kom-ihåg-lappar som jag aldrig hittade bestämde jag mig helt enkelt för att göra en sida med mina favoritrecept. 

Jag är en aktiv tjej som gärna väljer hälsosamma alternativ även om annat självklart slinker ner ibland. De recept du hittar här är med andra ord en salig blandning av recept med det gemensamma att det är sånt jag gärna lagar igen – mina godsaker helt enkelt.

Jag som skriver heter Anki och jag jobbar som sv/so- och engelskalärare i åk 4-6 på Innovitaskolan i Östersund. Förutom det arbetar jag som gruppträningsinstruktör på ett gym här i stan och arrangerar träningsresor sedan många år tillbaka. År 2016 startade jag ett träniningsevent, Boostersund, tillsammans med min kollega Helen och det är även vi som numera arrangerar resorna. Följ oss på Instagram om du vill veta mer om träningshelgen och träningsresorna.


4 tankar på “Om mig

  1. Hej hej Anki…har kollat in dina recept, mycket trevligt…..må prova dem i sommar….ha en skön semester!! Vi ses!

    • Hej!
      Vad roligt att du hittat hit 🙂
      Ha en toppensemester du med! Jag har bytt jobb så vi ses inte på skolgården men stan är ju inte så stor så vi ses i vimlet.

      • Hej!
        Ja, hörde att du skulle till Frigga, blir säkert jättebra! Vi ses garanterat i lilla stan. Tror minsann jag skall prova ngt av dina recept för att fira in min semester. 🙂
        Ha det gott och lycka till!
        Kram Monica

  2. Hej! Hittade just din sida då jag sökte på Lakritsört. Ser mycke gott jag vill prova .. och du verkar använda lakritsört både här o där.
    Men säsongen är snart över, hur ta vara på min ettåring?

Lämna en kommentar