Sambalkyckling

En god kycklingrätt som tar lite längre tid att göra, men det är det värt!
1 kg kycklingfilé
5 dl creme fraiche
3 dl grädde
0.5 dl soja
2-3 tsk sambal oelek

Gör så här:
Ansa kycklingen och lägg den i en ugnsform. Blanda såsen och häll i formen, se till att kycklingen täcks av sås. Ställ in formen i ugnen (175 grader)  ca 1.5 timma.

Limesallad:
babyspenat
coctailtomater
gurka
koriander
pinjenötter
parmesanost
lime
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s