Vegetariska biffar med pestopasta

En favorit…
Biffar:
1 påse vegetarisk färs
ströbröd
vatten
finhackad lök
basilika
2-3 ägg
salt/peppar
Stek färsen och låt svalna. Blanda ströbröd och vatten och låt stå en stund.
Rör ihop allt och forma biffar. Stek några min på varje sida.
Pesto:
50 g rostade pinjenötter
1 kruka basilika
2 vitlöksklyftor
0.5-1 dl parmesanost
olivolja
Mixa allt utom olivoljan grovt. Späd med oljan tills du är nöjd.
Servera tillsammans med färsk pasta och hackade tomater.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s