Lax med blomkålspuré

Ingredienser:
laxfilé
svarta bönor
blomkålsbuketter
Philadelphiaost
smör
grädde
salt/peppar
pinjenötter
Gör så här:
Ugnsbaka laxen med lite olivolja, flingsalt med citronsmak och peppar.
Koka blomkålen några minuter. Häll bort vattnet och låt stå några minuter så att den ångar av sig. Mixa sedan tillsammans med en klick smör, lite Philadelphiaost och en skvätt grädde. Salta och peppra.
Servera tillsammans med svarta bönor och rostade pinjenötter.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s