Våffelfrukost

Lite nyttigare men ändå goda våfflor blev söndagens frulle.

5 st
Våfflor50 gram smör
1 dl dinkelmjöl
1 dl dinkelmjöl, fullkorn
1/2 tsk bakpulver
lite salt
2,5 dl mjölk
1 ägg

Tillbehör:
Kesella
hallon
vaniljpulver

Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa ner hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken. Vispa ner ägget och avsluta med det rumsvarma smöret.

Grädda och ät direkt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s