Kycklingpaj med soltorkade tomater

Godaste pajdegen ever…

Pajskal
Kycklingpaj 2 dl sojamjöl
2 msk fiberhusk
1/2 dl dinkelsikt
100 gram smör

Blanda degen för hand i en bunke. Låt stå i kylen ca 30 min. Förgrädda ca 10 min, 200 grader.

Fyllning
1 grillad kyckling
1/2 rödlök
6 coctailtomater
4 soltorkade tomater
1/2 kruka färsk basilika
2 dl parmesanost
3 ägg
2 dl grädde
salt/svartpeppar
1/2 dl pinjenötter

Lägg ner fyllningen i formen, toppa med pinjenötterna. Grädda ca 25-30 minuter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s