Citronkaka

Födelsedagsfika nummer ett. Mamma och K-I på spontanbesök krävde en kaka. Den här gick snabbt att slänga ihop och god blev den:)

Pajdeg:
150 gram rumsvarmt smör
3 dl vetemjöl
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker

Tryck ut degen i en springform. Grädda 15 min, 200 grader.

Kräm:
3 ägg
2 dl socker
1/2 dl vetemjöl
skal från en citron
1/2 dl citronsaft

Florsocker

Vispa ägg och socker poröst. Blanda ner resten och lägg över pajdegen.
Grädda 15 min och låt svalna. Pudra med florsocker.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s