Kyckling- och ädelostpaj

Pajdeg:
2 dl dinkelmjöl, fullkorn
100 gram smör
3 msk vatten

Förgrädda pajdegen ca 10 min.

Fyllning:
1 grillad kyckling
ca 80 gram ädelost
1 gul lök, lätt stekt
2 dl creme fraiche
2,5 dl vispgrädde
salt/svartpeppar

Lägg ned kyckling, ost och lök på det förgräddade pajskalet. Blanda creme fraiche, grädde och kryddor och häll ner i formen. Grädda tills pajen fått fin färg och blandningen stelnat.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s