Kycklingburgare i salladsblad

Så gott med citron och persilja i burgaren, testa!

Burgare
500 g kycklingfärs
1 citron
1-2 vitlöksklyftor
finhackad färsk persilja
salt, svartpeppar

Lägg färsen i en skål. Tillsätt riven vitlök, citronskal, persilja, salt och svartpeppar. Blanda försiktigt så att allt fördelas. Låt stå och dra några minuter. Forma sedan till önskad storlek och stek i lite smör eller olja.

Mildare lök
1 rödlök
citronsaft från en halv citron
salt/svartpeppar

Skiva löken och blanda med citronsaft, salt och kryddor.

Tillbehör
Isbergssallad
Frysta grönsaker
Dressing
Ost
Senap
Ketchup
Tomat
Gurka

Lägg ett gäng frysta grönsaker i en airfryer i cirka 10 min.
Förslagvis haricot verts, blomkål, broccoli och brysselkål.

Bygg burgaren med de tillbehör du önskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s