
Så gott med citron och persilja i burgaren, testa!
Burgare
500 g kycklingfärs
1 citron
1-2 vitlöksklyftor
finhackad färsk persilja
salt, svartpeppar
Lägg färsen i en skål. Tillsätt riven vitlök, citronskal, persilja, salt och svartpeppar. Blanda försiktigt så att allt fördelas. Låt stå och dra några minuter. Forma sedan till önskad storlek och stek i lite smör eller olja.
Mildare lök
1 rödlök
citronsaft från en halv citron
salt/svartpeppar
Skiva löken och blanda med citronsaft, salt och kryddor.
Tillbehör
Isbergssallad
Frysta grönsaker
Dressing
Ost
Senap
Ketchup
Tomat
Gurka
Lägg ett gäng frysta grönsaker i en airfryer i cirka 10 min.
Förslagvis haricot verts, blomkål, broccoli och brysselkål.
Bygg burgaren med de tillbehör du önskar.

