Friterad tofu

1 paket tofu
1 dl majsstärkelse
Salt
Svartpeppar
Rapsolja
1 dl majonäs
1 msk gochujang

Tärna tofun och blanda med majsstärkelse, salt och peppar så att alla bitar täcks helt. Hetta upp oljan i en panna och fritera tofun tills den fått fin färg. Lägg upp på hushållspapper och låt rinna av.

Blanda majonnäs och gochujang. Blanda ner tofun i majonäsen.

Servera ex i bau buns tillsammans med vitkål, koriander, jordnötter och zucchini.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s