Libapizza med burrata

Libabröd
Creme fraiche
Riven ost
Coctailtomater
Sparris
Purjolök
Pinjenötter
Edamebönor
Burrata
Basilika
Salt/svartpeppar

Grilla tomaterna i ugnen ca 15 min. Rosta pinjenötter i en torr panna. Ställ åt sidan.

Bred creme fraiche över libabrödet. Strö över riven ost och lägg på sparris, lök och edamebönor. Grilla i ugnen tills den fått en fin färg. Toppa med burrata, tomater och basilika. Salta/peppra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s