Rostad majskräm

En supergod kräm som passar till det mesta, ex taco eller grillat.

300 g majskorn
1/2 msk rapsolja
1,5 msk kvarg eller creme fraiche
Lite färskpressad lime
Sriachamajo efter smak
Svartpeppar
Salt
Färsk koriander eller persilja

Häll majsen i ett durkslag och låt vattnet rinna av ordentlgt. Hetta upp en panna med lite olja i. Rosta majsen tills den fått en gyllene färg. Lägg ner i en matberedare, pressa ner lime och lite sriacha. Mixa till en jämn smet. Tillsätt creme fraiche, salt, peppar och mixa lite till. Garnera ev med färska örter. Förvaras i kyl.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s