Gnocchi med pesto och burrata

1 påse gnocchi
2 burrata
Coctailtomater
1 kruka basilika
1 vitlöksklyfta
1 dl parmesanost
1 dl rostade solroskärnor
Olivolja
Vatten

Rosta solrosfrön i en torr panna. Lägg vitlök, basilika och parmesan i en matberedare och mixa. Tillsätt olivolja och solrosfrön, mixa lite till. Späd med vatten tills du får den konsistens du vill ha.

Koka gnocchin enligt anvisning. Blanda ner peston och servera med tomater och burrata.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s