Smördegssnittar

1 rulle smördeg
1/2 påse pinjenötter, rostade
Färsk basilika
Coctailtomater, delade
Creme fraiche / Smetana
Västerbottenost/parmesan
Salt/peppar

Riv lite av osten och lägg på smördegen. Nagga och grädda ca 10 min.
Låt svalna något och toppa med pinjenötter, basilika, tomater och lite mer grovriven parmesan.
Salta/peppra.
Servera med smetana eller en blandning av creme fraiche och riven ost.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s