Kantarelljocks

4 pers

2 st burrata
ett gäng kantareller
4 surdegsbrödskivor
50 g smör
1/2 påse haricot verts

Stek svampen i smör, salta och peppra.
Skär bröden i mindre bitar och stek i smör så att de blir knapriga. Bryn smöret i en kastrull. Koka bönorna.

Lägg haricot verts i botten. Toppa med svamp, bröd och burrata. Ringla över brynt smör. Ät genast och hamna i ”Kantarell-heaven”.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s