Pasta med aubergine

1 aubergine
5 champinjoner
1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
10 plommontomater
1-2 dl grädde
2 dl creme fraiche
Salt/peppar
Pasta
Basilika
Parmesanost
Pinjenötter
Quornfiléer/kyckling

Skiva aubergine, salta och torka i ugnen ca 15 min. (225 grader)
Hacka grönsaker och stek i panna. Blanda ner grädde, creme fraiche och låt puttra medan pastan kokas. Blandasedan mer pastan i såsen och blanda runt. Toppa med basilika, parmesan och rostade pinjenötter. Servera med ex. Quornfiléer eller kyckling.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s