Gnocchi med päron och valnöt

3-4 pers

500 g gnocchi
1-2 päron
2-3 kycklingfiléer
1 liten påse valnötter
1 bunt sparris
1 påse machésallad
Parmesanost
Balsamico
Honung

Rosta valnötterna i en torr panna och ställ åt sidan.
Skär päronen i mindre bitar och stek några minuter i lite honung.
Koka gnochhin och låt stå.
Skär kycklingen i mindre bitar och stek. Grilla/stek sparris någon minut på hög värme.
Stek till sist gnocchin i lite smör så att de får en lite hårdare yta.

Blanda ihop allt och toppa med riven parmesanost och lite balsamico.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s