Löjromspizza

3 libabröd
2,5 dl creme fraiche
Löjrom 
1 rödlök, finhackad
2 dl parmesanost, grovriven
dill
1 citron


Bred ut lite creme fraiche på brödet och strö över lite av osten. Grädda i ugnen ca 5 min, 225 grader. Ta ut och lägg på löjrom, ost, lök, dill, citron  och lite mer creme fraiche. Pressa gärna över lite citron över hela pizzan också. Skär upp och ät på studs. Mängderna är på ett ungefär, lägg på mer av det du har eller tycker extra mycket om. 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s