Smördegspaj med squash och pinjenötter

4 ark smördeg
1 burk Planti cooking fraiche, paprika/chili
1 squash
3 salladslökar
riven parmesanost
pinjenötter

Tina smördegen och lägg på bakplåtspapper. Fördela lite creme fraiche över arken, ej på kanterna. Hyvla tunna skivor av squashen, rulls ihop och lägg på. Dela salladslöken på längden och lägg på. Strö över lite riven ost, salta och peppra. Grädda i ugnen, 175 grader, ca 20 min. Strö över rostade pinjenötter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s