Halloumibiffar med rödbetshummus

4 port

Halloumibiffar

250 g halloumi
1 squash
2 ägg
1 dl havregryn
salt, peppar

Riv squashen och pressa ut vattnet. Riv halloumin och blanda med squash, ägg, havregryn, salt och peppar. Stek i panna.

Rödbetshummus
200 g rödbetor
2 vitlöksklyftor
400 g kikärtor
2 msk olivolja
2 msk tahini
2 tsk spiskummin
2 msk äppelcidervinäger
salt, peppar

Koka rödbetorna och låt kallna. Skala och mixa tillsammans med vitlök, tahini, kikärtor, olja och spiskummin. Tillsätt ev. vatten. Smaka av med vinäger, salt och peppar.

Serveras med
4 dl mathavre
granatäpple
sallad

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s