Peppartorsk med svart ris

2 torskryggsbitar

1/2 pkt fetaost

15 korn grönpeppar

15 korn rosepeppar

Citronpeppar

Svartpeppar

Salt

Sojagrädde

Valnötter

2 port svart ris

Lägg fisken i en form och smula över osten. Krossa alla pepparkorn och strö över. Salta och häll över grädde. Ugnsbaka tills fisken är färdig. Strö gärna över några valnötter när det återstår ca 10 min. Servera med ris och sallad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s