Vegetariska ”köttbullar”

Alltså, dessa är ju galet goda.

img_9514

300 g Quornfärs
1 gul lök
2 ägg
2 matskedar senap
100 gram riven cheddarost
1 krm salt
1 krm svartpeppar
rapsolja (att steka i)

Tina färsen i rumstemperatur.
Finhacka löken och stek mjuk i lite olja. Den ska inte få färg.
Mixa den tinade färsen så att den blir lite kladdig. Blanda ner resten och rör runt. Forma bollar och stek i olja. Tänk på att quorn lätt kan falla isär, så ta det lugnt i pannan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s