Avokadopizza

4 tortillabröd
mozzarella
4 avokado, skurna i 2 cm-bitar
1 vitlöksklyfta, hackaf
saft från en lime
1 kruka koriander
1 dl olivolja
salt/peppar
grön chili
pinjenötter
granatäpple

Lägg osten på brödet och grädda ca 10 min i ugnen, 250-275 grader.
Blanda avokado, vitlök, koriander, lime och vitlök. Krydda.

Hacka chilin och stek på hög värme i lite olja.

Lägg på blandningen på den varma pizzan, strö över pinjenötter, chili och kärnorna från granatäpplet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s