Fredagsmys i annan tappning när golfgänget ses.
8 tacobåtar
3-4 kycklingfileer
2 paprikor
1 gul lök
1-2 påsar tacokrydda
3 dl creme fraiche
1-2 vitlöksklyftor
1/2 hackad chili
1 dl majonäs
svartpeppar/salt
riven ost
Avokadosalsa
2 avokado
hackade körsbärstomater
1 pressadvitlök
1/2 citron
Strimla kycklingen och stek i en panna. Blanda ner hackad paprika och lök och stek några minuter till. Blanda ner tacokryddan och lite vatten och låt stå på svag värme tills vattnet dunstat bort.
Blanda creme fraiche, majonäs, chili, pressad vitlök, salt och peppar.
Fyll båten med kycklingen och lägg på creme fraicheblandningen. Toppa med riven ost.
Gratinera i ugnen, 225 grader i cirka 20 minuter. Servera med avokadosalsa.