Kokoskyckling med jordnöt

  4 port
500 g kycklingfile
1 röd lök
1 vitlöksklyfta
1 röd chili
2 skivade morötter
1 fp kikärtor
1 burk lätt kokosmjölk
0,5 dl naturellt jordnötssmör
1 msk soja
1 msk curry
1 lime, saft

Skiva lök och hacka vitlök och chili. Stek i lite olivolja. Lägg ner den tärnade kycklingen och stek ca 5 min. Häll ner kokosmjölk och jordnötssmör och rör om tills smöret lösts upp. Tillsätt resten och låt puttra minst 10 min.

Servera med råris och sallad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s