Äppelpaj 

Alltså, när man äter nyttigt kan man äta väldans gott faktiskt. Testa denna variant på äppelpaj.

  1 äpple
kanel
2 msk havregryn
2 msk mandelmjöl
1 msk riven kokos
1 tsk kokosolja
1-2tsk honung, Forever Bee
0,5-1 dl Lindahls kvarg, vanilj

Stek det skivade äpplet i lite kokosolja och kanel under några minuter. Ställ åt sidan.
Blanda resten i en bunke och rosta i pannan. Strö över strösslet över äppelbitarna och lägg till en klick kvarg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s