Fish and chips

Här kommer en god variant på ”Fish and chips”.

Fisken 2 pers
Fish and chips2 vita fiskfileér, ex torsk
3 msk kokosnötsmjöl
3 msk mandelmjöl
1 msk fiberhusk
2 ägg
Vitpeppar, salt
sesamfrön

Rotfruktsstrips
2 sötpotatisar
2 palsternackor
salt/svartpeppar/olja

Remouladsås
1 dl majonäs
2 msk creme fraiche
1 dl finhackade pickles
en nypa salt
lite gurkmeja (för färgens skull)

svartkål
smör

Rör ihop alla ingredienser till såsen och låt den stå svalt.
Skär rotfrukterna i stavar, lägg på en plåt och ställ in i ugnen ca 30 minuter.
Blanda ihop alla torra ingredienser. Doppa fisken i de uppvispade äggen och sedan i mjölblandningen. Stek i smör/kokosolja.

Stek till sist svartkålen i smör och strö över lite salt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s