Fylld paprika

Fylld paprika4 paprikor
1 pkt quornfärs
1/2 buljongtärning
i gul lök, finhackad
1/2 röd chili
lite vatten
paprikapulver
salt/svartpeppar
fetaost
creme fraiche
tomater

Stek färs, lök, chili och kryddor i en panna. Tillsätt lite vatten+buljong.
Skär bort den övre delen på paprivkan och kärna ur. Fyll den med färs, crempa blandat med fetaost och hackade tomater. Toppa med smulad fetaost. Salta/peppra. Grilla i ugnen, 225 grader ca 25 minuter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s