Kaffetryffel

Kaffetryffel100 g mörk choklad, 70%
1 dl grädde
2 tsk frystorkat kaffe
1 msk smör

50 g mörk choklad
kaffebönor

Grovhacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden och tillsätt kaffet, rör ner smöret. Häll gräddblandningen över chokladen och rör om tills chokladen smält.
Häll ut tryffeln i en fyrkantig form klädd med plastfolie och ställ kallt i minst 1 timma.

Skär upp tryffeln i bitar och ringla över den smälta chokladen eller doppa bitarna i chokladen. Toppa med krossade kaffebönor. Förvara kallt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s