Fisktacos

En förvånansvärd god variant på fredagsmyset.

IMG_3472Ca 4 pers
700 gram fisk, ex torsk och lax
1 lime, skal
1/2 röd chili, finhackad
4 cm färsk ingefära, riven
1 msk olivolja

Lägg den tärnade fisken i marinaden en stund. Stek sedan i het panna strax innan servering.

Avokadosalsa
IMG_34752 avokado
8 coctailtomater
1/2 röd chili
1/2 rödlök
flingsalt
1/3 kruka koriander
1/2 lime, saft

Dela avokadon och tomaterna i mindre bitar. Hacka chili och lök fint och blanda med övriga ingredienser. Låt stå svalt.

Tillbehör
majskorn
1 msk olivolja
paprikapulver, chilipulver
isbergssallad
riven ost
färsk koriander
gräddfil

Häll av all vätska från majsen. Blanda med olivolja, paprikapulver, chilipulver och salt. Rosta majsen tills de ”poppar”.

Värm bröden i ugnen och fyll på med alla godsaker:)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s