Citronbiskvier

Biskvibotten
IMG_3484150 g mandelmassa, riven
3/4 dl socker
1 stor äggvita

Citronkräm
100 g smör
1,5 dl florsocker
1/2 citron, skal+saft

Topping
250 g vit choklad

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mandelmassa med socker. Tillsätt sedan äggvita, lite i taget. Lägg ut små, platta biskvibottnar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i cirka 10 minuter.

Vispa smöret fluffigt. Tillsätt florsocker och saft+skal från citronen. Vispa allt vitt. Spritsa ut krämen på biskvibottnarna. Smält chokladen och låt den svalna lite innan du doppar biskvierna i chokladen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s