Citron- och lakritstryffel

citron- och lakritstryffel100 g vit choklad
1 msk lakritspulver
1 dl grädde
skalet från 1/2 citron
mörk choklad
ischokladformar

Koka upp grädden och rör ner lakritspulver och rivet citronskal. Häll över den delade chokladen och rör tills den smält. Låt svalna.

Smält den mörka chokladen och pensla insidan av formarna. Ställ i kylen.
Häll upp tryffelsmeten i formarna, strössla över lite lakritspulver och ställ kallt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s