2 personer
1 zucchini
olivolja
flingsalt
Chevré
2 kycklingfileér
Cashewpesto
nötter
Börja med att göra peston, se nedan. Stek kycklingen i en het panna, krydda. Hyvla/strimla zucchinin och stek lätt i lite olivolja. Strö över lite flingsalt. Blanda sedan ner några msk pesto. Rör ner kyckling och lägg på chevré. Toppa med lite extra pesto och ev lite nötter. (Pinje eller hackade cashew.)
Cashewpesto
2 dl naturella cashewnötter
1-2 msk vit balsamvinäger
2 msk limejuice
1 msk Kikkoman sojasås
20 blad citronmeliss
1-2 vitlöksklyftor
1/2 röd chili
2 tsk tomatpuré
2 tsk Dijonsenap
2 msk mjukt farinsocker alt. stevia strö
2 cm färsk och skalad ingefära
Mixa allt och lägg i en glasburk. Håller ca en vecka i kylen.