Ny favvoförrätt

Igår testades en ny förrätt – räkor i salladsblad. Alltså, så god. Gör och gör mycket.

Räkor med smak av wasabi i salladsblad
Räkor i salladsblad200 g räkor utan skal
1 dl crème fraiche
1,5 msk inlagd ingefära
0,5 msk wasabipasta
3 msk finhackad gräslök
salladsblad, ex. hjärtsallad

Dressing:
1,5 msk japansk soja
0,5 msk vinäger, ex.vitvins
1 tsk flytande honung
0,5 msk dijonsenap
0,5 msk sesamolja
1 msk sesamfrön

Blanda ihop crempa, ingefära, wasabi och gräslök. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och lägg ner räkorna. Fyll salladsbladen med räkorna och toppa med wasabikrämen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s