Underbara lördag

Gänget

De där vännerna som känner en ut och innan fastän man knappt träffats de senaste åren, de där vännerna som alltid finns där när man behöver och som är otroligt viktiga för en – de var här igår. Surr, skratt, gråt, massor av kärlek och så lite mat förstås. Underbara lördag.

Vi startade med en enkel och god förrätt som går snabbt att slänga ihop. Ett gott bubbel passar bra till.

IMG_336510 champinjoner
2 salladslökar, skivad
1 msk riven ingefära
1 vitlöksklyfta, pressad
1/2 röd chili, finhackad
soja
vatten
2 fp hjärtsallad
sesamfrön

Skiva svampen och stek i en panna. Häll sedan ner lök, ingefära, vitlök och chili och stek några minuter till. Häll ner lite soja och vatten och låt allt koka ihop.

Lägg röran i ett salladsblad och strö över sesamfrön.

Efter det åt vi en av mina absoluta favoriträtter: Vietnamesiska vårrullar. Se recept här. Till det fungerade vin väldigt bra, både rött och vitt.

Creme Bruleé fick avsluta kvällen tillsammans med en kopp kaffe.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s