Halloumisallad

4 portioner
Halloumisallad4 paprikor
3 pkt halloumiost
1 ask ruccola
1 påse machésallad
balsamvinäger
god olivoja
salt, svartpeppar
1 burk kalamataoliver
rostade solroskärnor

Sätt ugnen på 250 grader. Ta bort fröhusen ur paprikorna, dela i 4 delar och lägg bitarna med skalet uppåt på en plåt. Grilla i ugnen tills skalet fått en bränd färg. Ta ut ur ugnen, låt svalna och ta sedan bort skalet. Strimla paprikan.
Dela halloumin i 0,5 cm stora skivor och grilla i pannan som du hällt lite oja i, ca 2 min/sida. Rosta solroskärnorna i torr panna.

Lägg upp sallad, ost, oliver och paprikan på ett fat. Häll över balsamvinäger, olivolja och solrosfrön. Smaka av med salt och peppar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s