Tonfiskpasta

En fräsch, god och mycket lättlagad pastarätt för ca 4 pers.

Tonfiskpasta300 g fullkornspasta
1 burk tonfisk i olja (200g)
1 burk tonfisk i vatten )200g)
1/2 röd lök
1/2 gul lök
4-6 kronärtskockshjärtan
skal + saft från 1/2 citron
2 msk dill
1 msk olivolja
15 gröna oliver
1 pressad vitlöksklyfta
salt/peppar
1 dl riven parmesan

Koka pastan i rejält saltat vatten. Häll av vattnet från tonfisken, skiva löken tunt och dela kronärtskockorna. Blanda allt utom osten med pastan. Serveras med riven parmesan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s