Panerad kyckling

Marinerad kyckling:
Panerad kyckling2 kycklingfiléer
3 msk soja
2 msk honung
1 msk sambal oelek
2 msk majonäs
salt/svartpeppar

Panering:
2 dl ströbröd
1,5 dl mjöl
salt/svartpeppar

Skär kycklingfiléerna i lite mindre bitar och lägg ner i marinaden.
Låt stå minst 20 minuter.

Doppa kycklingbitarna i mjölblandningen så att de täcks.
Stek i olja på medelhög värme. Tillsätt en klick smör i slutet om du vill för att ge ytterligare lite smak, men se till att paneringen inte bränns. Servera med ex. klyftpotatis och vitlökssås.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s