Fröpanerad fisk med ärtpesto

Fröpanerad fisk
torskrygg
ägg
solroskärnor
Fröpanerad fiskpumpafrön
solrosfrön
salt/peppar

Ärtpesto
2 dl gröna ärtor
0.5 vitlöksklyfta
1 dl solrosfrön
0.5 dl parmesanost
1-1,5 dl olivolja
salt/peppar

Mixa alla ingredienser till ärtpeston. Vispa upp ägget i en tallrik. Vänd den tinade fisken i ägg och sedan i fröblandningen. Stek i smör i en het panna. Servera med ärtpesto och ev. potatis.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s