Mellanmålskaka

På bloggen tasty-health har jag hittat massor av frukost- och mellanmålstips. Här kommer ännu ett recept därifrån.

1 portion, mättande
Mellanmålskaka1.5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
1 msk kesella
2 äggvitor
3-4 msk mosad banan
2 msk mjölk
1/2-1 msk stevia strö, kardemumma och/eller kanel.

Blanda ihop allt i en mixer. Häll sedan smeten i en smort stor mugg/skål och ställ in i micron. Full gas i 1.5-2 min.

Vänd upp och ner på en tallrik och soppa med bär/keso eller hallonfluff.

Hallonfluff (rätt mycket)
1 msk proteinpulver med vaniljsmak
ca 100 g frysta bär
2 msk kesella
ev. lite vatten

Mixa allt till en jämn smet. Vispa sedan med elvisp ca 2 minuter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s