2 portioner
1 stor squash
1 avokado
1 vitlöksklyfta
0,5-1 dl valnötter
1 näve ruccola
lite gräslök
ca 1 dl mandelmjölk
lite citron
salt/peppar
Skär squashen med en osthyvel eller liknande och lägg i en skål.
Mixa avokado, vitlök, nötter, ruccola och gräslök. Tillsätt sedan mandelmjölk tills konsistensen blir som du vill ha den. Smaksätt med citron och kryddor. Blanda ner squashen och låt stå i kylen någon timma. Ta fram den en stund innan servering så att den blir rumstempererad.
4 quornfileér
sesamfrön
olivolja
soja
salt/peppar
parmesan
valnötter
Blanda en marinad på olja, soja, salt/peppar. Vänd fileérna i den och strö sedan över sesamfrön. Stek i pannan några minuter.
Servera med pastan och toppa med riven parmesan och några valnötter.