Kycklingfilé med rosépeppar och ädelostsås

2 port
1/2 fänkål
2 tsk olivolja
salt, vitpeppar
2 kycklingfileér
salt
2 msk smör
1 dl grädde
50 gram ädelost
2 krm torkad dragon
3 krm krossad rosépeppar

Dela fänkålen och ta bort roten. Skär i tunna skivor och bryn några minuter i olja. Strö på salt/peppar och ställ åt sidan. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn runt om. Häll ner grädde, ost och kryddor. Smaka av med salt. Servera med sallad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s