Räkpaj

Receptet är för 4 personer, det svåra här är att inte äta mer än en bit! Gott var det:) Tur att den kan ätas till lunch också…

Pajdeg:
2 dl sojamjöl
2 msk fiberhusk
1/2 dl dinkelsikt
100 gram smör

Blandas ihop och ställs kallt ca 30 minuter. Grädda sedan ca 10 min, 200 grader.

Fyllning:
1 kg oskalade räkor
3 ägg
3 dl grädde
salt, svartpeppar
hackad dill
1 msk riven stark ost

Skala räkorna och lägg dom i det förgräddade pajskalet. Rör ihop ägg, grädde,salt och svartpeppar. Tillsätt dill och ost och häll över räkorna. Grädda ca 30 minuter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s