Mozzarellafylld falukorv

4 portioner
600 gram falukorv, vegetarisk
3 msk senap
3 msk ajvar relish
125 gram buffelmozzarella
salt, svartpeppar

Krämig vitkålssallad
6 dl finstrimlad vitkål
1/2 dl majonäs
1 msk senap
salt, svartpeppar

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg korven i en ugnsform. Skär snitt i den och fyll vartannat snitt med senap och vartannat snitt med ajvar. Skär mozzarellan i bitar och tryck ner en bit i varje snitt. Salta och peppra. Grädda ca 20 minuter. Servera tillsammans med vitkålssalladen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s