Kycklingsoppa

2 kycklingfileér
olja
sparris
paprika
röd lök
morot
röd/gul chili
grädde
mjölk
kycklingbuljong
svartpeppar/salt

Koka upp grädde och mjölk, tillsätt buljong.
Stek sparris, paprika, morot, lök och chili i lite olja. Häll över i kastrullen med grädde.

Skär kycklingen i mindre bitar och stek en liten stund i olja. Häll ner i kastrullen och låt koka färdigt där. Servera med gott bröd.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s