Tomatsås
1 paket körsbärstomater
1 vitlöksklyfta
färsk basilika
0.5 röd chili
1 squash
0.5 paket fetaost
1 påse färsk spenat
2 schalottenlökar, finhackade
2 vitlöksklyftor, finhackade
olivolja
1 dl sojagrädde
parmesanost av god kvalitet
Fräs vitlök och chili i lite olivolja, tillsätt tomater och basilika och låt puttra på svag värme ca 30 minuter. Salta.
Fräs vitlök och lök i lite olivolja. (Vitlöken får inte ta färg då blir den besk.) Lägg ned spenaten och vänd runt ca 3 minuter.
Hyvla squash i långa band. Försök får dem så breda och hela som möjligt.
Lägg 1 alt 2 band av zucchini tätt ihop. Klicka på lite spenat och en liten bit fetaost, rulla ihop. Lägg ner i en ugnsfast smörjd form med skarven nedåt. Slå över tomatsåsen, grädde, hyvlad parmesanost, salt och peppar. Gratinera i ugn ca 40 minuter, 175 grader.