Kyckling- och pestopaj

Pajdeg:
100 gram smör
2 dl dinkelsikt
2 msk vatten

Gör pajdegen och låt den vila minst 15 min i kylen. Förgrädda ca 10 min.

Fyllning:
1 grillad kyckling
1 stor gul lök
Pesto-se recept
ägg
mjölk
västerbottenost
salt/svartpeppar

Lägg ner fyllningen i det förgräddade skalet. Blanda ägg, mjölk ost. Krydda efter smak och häll ner i formen. Grädda (225 grader) tills det stannat.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s