Torskrygg med potatis- och jordärtskockspuré

Torskrygg
citron
salt/svartpeppar

Potatis- och jordärtskockspuré
5 potatisar
5 jordärtskockor
lite smör
lite creme fraiche
en skvätt grädde
salt/svartpeppar

Schalottenlökssky
Se recept..

Goa grönsaker
sparris
sockerärtor
morötter
smör
salt

Skala, dela och koka potatis och kockor tills de blir mjuka, ca 15 min. Mixa tillsammans med smör och creme fraiche och grädde, var sparsam så att det inte blir rinnig….Smaksätt med salt och svartpeppar.

Koka morötterna en stund, lägg ner sparris och sockerärtor och fortsätt att koka några minuter.Häll av vattnet och stek i smör.

Stek fisken i pannan. Det går fort, några minuter/sida.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s