Gnocchi med krämig laxsås

Ca 3 portioner
Gnocchi
salt
olja
1 gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
champinjoner
2 tomater
kallrökt lax
ca 1.5 dl grädde
ca 1 dl creme fraiche
salt/svartpeppar

Koka gnocchi enligt anvisning.
Stek den hackade löken i lite olja. Tillsätt svamp och vitlök och stek vidare några minuter. Lägg ner de hackade tomaterna. Tillsätt grädde och creme fraiche. Lägg ner laxen och låt puttra. Smaksätt med salt/peppar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s